Anne ten Brinke

Trainer Subtiel Meesterschap

Contact

Wil je meer weten over Anne, of over de training Subtiel Meesterschap? Neem dan gerust contact op.

Anne is ook eigenaar van en trainer bij: IEMT-Training

Over Anne

Ik heb een passie voor groeien en bloeien, zowel  bij mensen als in de natuur. Vanuit die passie ben ik al meer dan 17 jaar bezig met persoonlijke, professionele, en spirituele ontwikkeling.

Energie, me goed voelen en ‘afstemmen op mezelf’ zijn voor mij steeds belangrijker geworden. Ooit vanuit mijn hart begonnen als loopbaan- en levenscoach, hou ik me nu voornamelijk op zielsniveau bezig met transformatie en ‘verlichting’. Als trainer van IEMT en Subtiel Meesterschap en als coach.

Anderen noemen mijn energie zacht, stralend, zuiverend, doortastend. Een fijne energie die je bewustzijn verruimt. Zelf vind ik het heel erg fijn om in die energie te ZIJN. Het is mijn zielsfrequentie.

In de training Subtiel Meesterschap gaan we samen op weg om jouw zielsfrequentie te verhogen en te versterken, zodat het een feestje wordt om (in) jezelf te Zijn.